Klokken var knap otte om morgenen, da jeg efter en sej travetur nåede frem til samme plads i Isefjorden, som dagen før havde givet godt med fisk. Forholdene var stort set de samme. Solen var ved at få magt efter en kold nat, og der blæste en svag østenvind.

Jeg fiskede hen mod det sted, hvor jeg dagen før havde fået fisk og tænkte på, om fiskene mon stadig var på pladsen, eller om de var trukket andre steder hen i løbet af det døgn der var gået. Her i fjorden, hvor forholdene er meget ensartede, kunne man jo godt forestille sig, at de ikke blev i det samme område ret længe.
Men fiskene var der stadig, og to målsfisk faldt for Grønbassen, som naturligvis havde fået genvalg efter gårsdagens gode resultater.

Blog Image

Derefter skete der ikke mere i området, og jeg begyndte at fiske den lange strækning tilbage mod bilen. Efter en lille time skete der noget igen. Endnu en målsfisk havde taget fluen. Den var dybt kroget og blødte fra gællerne, så den kom med hjem.
Men der var flere fisk i området, og jeg fik fisk på stribe i de næste seks kast. Syvende kast gav ikke noget, mens der igen var fisk i både ottende og niende kast. De huggede, når jeg lavede spinstop lige før fluen gled fra den mørke bund ud på sandbunden. Efter en pause kom der igen nogle hug, hvorefter jeg stoppede fiskeriet for at nå nogenlunde rettidig frem til et aftalt møde med Lars og Kent.

Blog Image

Dagens resultat kunne gøres op til 12 havørreder og en enkelt mistet. Enkelte under målet, mange på 40-45 cm og en enkelt omkring halvmeteren. Alle fanget på en Grønbasse. En med hjem og resten genudsat, men jeg spekulerer stadig på, hvad der gik galt i det syvende kast 😉