Kurt hjalp mig med at fælde nogle træer i baghaven, og som tak aftalte vi, at jeg skulle guide ham på en geddetur til det sydsjællandske brakvand.
Da fiskeriet gennem lang tid har været bedst ud på eftermiddagen, havde vi ikke travlt med at komme afsted, og først lidt over middag lå vi ude på vandet i pontonbådene. Her mødte vi Rino, der netop havde fanget fire gedder.
Det varede heller ikke længe, før jeg fik ramt de første, og det gode fiskeri fortsatte frem mod kl. 15. Det plejer eller at være sådan, at sidste del af eftermiddagen har givet det bedste fiskeri, men denne dag var altså en undtagelse, for efter kl. 15 fik vi kun få fisk.
Sidst jeg guidede, fangede gæsten de fleste fisk, men sådan var det ikke med Kurt, der udviste en sjælden beskedenhed. Efter en times tid fik han hug, men den slog sig desværre af. Det gik heldigvis bedre med den næste, der kom sikkert ind til afkrogning og fotografering. Vi blev enige om, at det måtte være dagens største og helt sikkert den smukkeste. Og så var det jo hans første fluefangede gedde.

I forhold til skønheden fik den dog stærk konkurrence af en aborre, som blev den sidste fisk, jeg fangede denne dag.

Rino havde som sædvanlig gang i sine GoPros. Se resultatet her.