Søndag var fiskekonkurrencedag, og som formand for den arrangerende forening var jeg naturligvis ude ved vandet, så snart konkurrencen startede kl. 5 om morgenen.

Sammen med Stig gik jeg ned ad stranden ved Liseleje. To andre fiskere havde fået samme ide, og længere nede af strækket stod flere endnu. Som regel foretrækker jeg stræk, der ikke er alt for overrendte, men hvis det da ellers var konkurrencedeltagere, kunne fremmødet jo kun glæde mig som medarrangør.

Blog Image

Den første halve time gav ikke noget, og vi gik forbi de to andre, fordi jeg gerne ville prøve et badekar længere nede. Her var der også hug, men fisken røg af helt inde ved land. Jeg vælger dog at tro, at den var lige under målet, ellers var det næsten for surt. Stig gentog kunststykket ude fra revlen, og vi fik kun hornfisk i løbet af formiddagen, inden vi sluttede for at hjælpe med at klargøre indvejningen.

Der blev i alt indvejet 12 ørreder, og deltagerantallet plejer at ligge på 90-100. Sikkert et meget godt billede på fangstmulighederne en tilfældig søndag i maj på de nordsjællandske kyster.