Efter en juli måned, der først havde budt på 10 dages fjeldfiskeri i Norge, dernæst en uges kamp med et maveonde og endelig en uges hedebølge, var det skønt at kunne morgenfiske ned ad den hjemlige strækning ved Liseleje, mens solen stod op over bakkerne ved Tisvildeleje.

Blog Image

Som altid, når jeg ikke har været på pladsen i et stykke tid, kan det være svært at få overblik over revlernes forløb, og det var først på tilbagevejen, jeg kunne se, hvilken bund jeg havde fisket hen over.
Med på tilbagevejen var en ørred lige over målet, som ikke kunne stå for en grønbasse. Fluen fik også hilst på en af de nye små venner, der er trukket ud fra vandløbene i foråret. Dem bliver der mange af i de kommende måneder. Gid at de må blive behandlet forsigtigt, så de overlever og bliver et spændende bekendtskab om et år eller to.

De lokale meldinger havde fortalt om makrel, men hverken den eller hornfiskene lod sig se denne morgen.
Heller ikke de fjæsinger, der har været så talrige de senere år, lod sig se, men det gør nu heller ikke noget.