Det var stadig frostvejr, da Stig, Kaj og jeg indfandt os ved Isefjorden ved ni-tiden. Lars var blevet hjemme denne dag, så ham havde vi ikke til at “genere” fiskene. Det forsøgte vi andre så, men kun Kaj havde held med det.

Blog Image

Fiskene viste sig som de andre dage i overfladen, men de var ualmindelig svære at lokke til hug. Jeg havde nogle få kontakter, mens det lykkedes kaj at få kroget tre fisk. Den ene en flot, farvet fisk på knap 2 kg, som naturligvis blev sat tilbage i fjorden.

Blog Image

Bagefter spekulerede vi lidt på, hvorfor nogen fanger fisk og andre ikke, når nu vi står lige ved siden af hinanden og fisker med det samme grej og de samme fluer. Stig og jeg blev hurtig enige om, at det måtte bero fuldstændig på tilfældigheder. At det kunne have noget at gøre med teknik eller særlige færdigheder kunne der i hvert ikke være tale om. Ja, faktisk var vi tilbøjelig til at mene, at det måtte være ret let at fange de fisk, når nu Kaj kunne finde ud af det 🙂

Dette bliver sikkert årets sidste indlæg, så herfra skal lyde et “GODT NYTÅR” til alle, der læser med!