Lørdag var der fralandsvind, og det lå lige for at tage et smut ud på den hjemlige strand ved Liseleje, hvor vinden ville være i ryggen.
Først skulle der lige køres brænde ind. En kort tur udenfor, men nok til at få mig på andre tanker. Vinden blæste iskold, og da Lars samtidig kunne fortælle om en kold og begivenhedsløs morgentur til fjorden, valgte jeg i stedet den varme plads foran computerskærmen.

Søndag stod vinden igen i sydøst, og temperaturen havde sneget sig op på tre plusgrader. Måske var der faktisk fisk på nordkysten?
Tvivlen måtte sinpelthen ryddes af vejen, og den eneste måde at få det afklaret på, var jo at pakke grejet og komme afsted.

Godt påklædt gik jeg en kilometer ned ad stranden ved Liseleje mellem en masse søndagshundeluftere og andre, der trængte til frisk luft.
Fiskede derefter tilbage ad revlen, hvor vandet stod lavt. Gav også badekarrene en chance, men vandet stod lavt derinde, og jeg gætter på, at de har været stort set tørlagte lørdag, hvor der var meget lavvandet.

Da jeg manglede et par hundrede meter, blev jeg revet ud af mine tanker, da en fisk tog fluen. Den kom hurtigt med ind, hvor den viste sig at være en blank målsfisk. Den ville dog ikke studeres nærmere og klarede selv afkrogningen.

Derefter gik det hjem mod varmen igen, men med en god fornemmelse, for nu var mulighederne i hvert fald undersøgt.