Efter sidste uges tur til Bornholm, var det blevet tid til at at afprøve min hjemmebane ved Liseleje.

Per havde skrevet på vores foreningshjemmeside om fangst et sted på Nordkysten, så det var åbenbart ikke helt umuligt, selvom vinteren har haft godt tag i det nordsjællandske den sidste uges tid.
Fremme på pladsen målte jeg da også vandtemperaturen til kun én grad, så det var ikke med de store forventninger, jeg gik i gang med at gennemfiske nogle af badekarrene på strækningen.

Et sted var der et lille mørkt område tæt på første revle, lidt afgrænset fra resten af badekarret. Det så lidt dybere ud end resten, og efter et par kast kom der først et forsigtigt hug og lidt efter tog en fisk fluen. Den røg dog hurtigt af igen. Jeg tog et par kast mere i området, men uden kontakter og gik så videre.

Efter et kvarters tid vendte jeg tilbage til stedet, og allerede i første kast huggede fisken igen. Den kom på land og efter et par hurtige billeder røg den tilbage i baljen. Ikke nogen stor fisk, men lidt har også ret….specielt når det er første kontakt med en fisk i to uger 😉