Vinden var stadig i sydøst, så det lå ligefor at tage ud på den hjemlige strand. Noget nemmere end gårsdagens rejse tværs over Sjælland, og måske var det dér, fiskene befandt sig?

På vej ned mod vandet mødte jeg en lystfisker, der var på vej op mod bilerne. Vi sludrede lidt, og han kunne fortælle, at han havde fisket hele strækningen igennem uden at mærke noget.
Ikke netop den mest melding, jeg havde håbet på, men hvem siger, at det er den første, der fisker en strækning igennem, der fanger fiskene. Jeg har i hvert fald ofte fisket sammen med en kammerat ned ad en strækning, og den, der går forrest, har måske nok den største chance, men mange gange er det faktisk nummer to, der får huggene.

Jeg gav derfor strækningen endnu en chance og fiskede alle de fine badekar igennem, men måtte til sidst erkende, at jeg heller ikke fik nogen kontakter eller hug overhovedet.


Termometeret viste en vandtemperatur på kun 2 grader, så selvom det ifølge kalenderen var den første forårsdag, går der nok stadig et stykke tid, inden der for alvor kommer gang i tingene.