Lige i øjeblikket har jeg det som angriberen, der løber ind i en scoringskrise. Lige meget hvad jeg gør, vil bolden bare ikke ind over stregen, selvom det plejer at lykkes med jævne mellemrum.
Banen er ellers fin, græsset er grønt og vinden i ryggen, men enten tager målmanden skuddet, eller der bliver dømt offside. Ind vil den bare ikke, og der er ikke nogen træner, jeg kan fyre.

Dagens tur til nordkysten gav heller ikke noget. Jeg så en enkelt fisk. En lidt mærkelig én af slagsen. Den var så lang og tynd, at jeg i første omgang antog den for at være en hornfisk, men det var nok snarere en lang, tynd nedgænger på jagt inde på det lave vand i badekarret.

Der stod en enkelt fisker, da jeg kom ned på stranden. Han havde placeret sig lige der, hvor jeg havde tænkt mig at starte, så jeg gik forbi ham. Inde på stranden stod rygsækstol og en større plastgrejboks. “Nybegynder” var min første tanke. Der var også engang, jeg slæbte det hele med ned på stranden, men man er vel blevet klogere.

Da jeg et par timer senere kom tilbage til bilerne på parkeringspladsen, mødte jeg Reinar, der var på vej ned for at fiske. Jeg fortalte ham, at han lige så godt kunne lade være. Der var jo ingen fisk. Men Reinar kunne fortælle, at ham der “nybegynderen” havde fanget en fin blank ørred på halvmeteren.

Beskæmmet satte jeg mig ind i bilen og kørte hjem. Så lykkedes det da endelig at score. Et flot selvmål 😉

PS.
Efter at have skrevet ovenstående indlæg, dukkede der en mail op i min indbakke. Det var Reinar som skrev, at han heldigvis ikke lyttede til mig, men havde fisket et par timer. Da klokken havde passeret 18, og havgusen var væltet ind mod land, havde han fået et hug, som gav en fight på 10 minutter, inden han kunne nette en flot ørred på 4,5 kg.