2. påskedag var vi 11 mand som tog sammen på foreningstur. På fællestur eller “i forening”.

Vi havde sat hinanden stævne på den af turlederen udpegede plads på Storebæltskysten, og kl. 7 stod vi klar ved vandet, som så fint ud, og der gik ikke lang tid, før de første ørreder var spottet.
Vi blev ganske givet også spottet af de fire mand, der allerede havde indtaget pladsen og nu sikkert følte sig noget intimideret af den store flok, som havde valgt netop “deres” plads.

Indrømmet: Jeg holder normalt af plads og albuerum, når jeg skal fiske, og jeg sætter pris på selv at kunne bestemme, hvor og hvornår jeg skal fiske.
Men jeg sætter også pris på det fælleskab, vi har omkring vore foreningesture, selvom det nødvendigvis betyder, at jeg må indordne mig under de valg, som vi træffer i fællesskab.

Da vi på dagens anden plads afluttede turen rundt omkring engangsgrillen og pølserne, kunne vi gøre status på dagens fiskeri. Vi havde set mange fisk på den første plads, men kun fanget en enkelt under målet. På den næste plads var der mere held. Selv fik jeg en enkelt lige under målet og smed to andre. Andre havde lignende resultater, men det var ikke npget at regne mod Rino, som fik 18 ørreder i alt. De to største var fine blanke fisk omkring de 1,5 kg. Ellers mange målsfisk. Man fristes til at sige, at han var heldig og ramte en flok hugvillige fisk, men sandheden er snarere, at han ihærdigt affiskede en lang strækning og netop derfor fandt fiskene.

Efter vi havde afsluttet foreningsturen, valgte Tom og Sergio at fortsætte nogle timer mere, og Tom blev belønnet med dagens største fisk på knap 2 kg.