Når vinden blæser væk fra land flere dage i træk på Sjællands nordkyst, og jungletrommerne fortæller om fangst af havørred, så bliver man sjældent alene på pladserne, selv om man møder frem, lige når lyset begynder at få lidt magt.

Men tirsdag og onsdag i denne uge var der så velbesøgt på min hjemlige kyst, at vi – på vores foreningens hjemmeside www.fabelfisken.dk – begyndte at skrive sammen om muligheden eller måske nødvendigheden af at lave en zoneopdeling og et bookingsystem, så man er sikker på at få en plads.

Altsammen selvfølgelig med et smil om munden, for selvom de syv mand, der stod på pladsen tirsdag morgen, alle var medlemmer af vores forening, slipper vi nok ikke godt fra at udstrække vores bookingsystem til også at omfattende den øvrige kystfiskeinteresserede del af befolkningen 😉

Heldigvis er der tale om en lang strækning, hvor der er rimelig plads til mange folk. Og desuden er der da – heldigvis – også stadig en del af os, der skal møde på arbejde og dermed kun optager pladserne frem til ved 7-tiden.

Jeg var en af de heldige, der stadig har en plads at udfylde på arbejdsmarkedet, men selv om jeg måtte gå som en af de første, kunne jeg da heldigvis bære en fin ørred midt i fyrrene hjemad i praleringen 🙂

Fisken blev i øvrigt fanget på en “basse” lige så pink, som Nicklas Bendtners fodboldstøvler 🙂