Denne torsdag var som den foregående afsat til morgenfiskeri på Vestsjælland sammen med Lars Juel Hansen med det klare formål at skyde nogle billeder af de fisk, Lars sikkert ville fange, så billederne kunne indgå i en kommende artikel i Sportsfiskeren.

Vi har ikke fisket mange minutter, før Lars fangede den første ørred, og i det tidlige morgenlys kunne han lande en fin fisk på halvmeteren. Efter fotografering røg den tilbage i Storebælt, og vi fortsatte fiskeriet efter spottede fisk i det stille vand.

En fisk snød mig, og et nærmere eftersyn af krogen gav forklaringen. Den havde ramt en sten i bagkastet, og spidsen var bøjet 90 grader.

Lars fik flere fisk med nogle fine eksemplarer imellem, og jeg fik nogle gode skud i kassen, så alt i alt en fin dag, hvis det ikke lige havde været for min alternative “fangst” denne morgen.

Da vi kom til den første plads, stod der allerede to mand klar, og vi valgte at køre videre. Oppe på den lille landevej kørte vi efter nogle hundrede meter forbi et par ejendomme, og mellem dem kom en flok rådyr springende. Desværre spang det ene lige ud i min bil og blev dræbt på stedet.

Bilen slap heller ikke helt uskadt og er nu på værkstedsbesøg i nogle dage for at få en ny kofanget, lygte, køler mv.

Måske skulle man tage cyklen næste gang, men der er så forbandet langt til Vestsjælland 🙂