I dag kom posten med et kort fra Grønland. Ikke et julekort, som man måske skulle tro her få dage før højtiden, men et dejligt landkort over Sisimiut og omegn.

Et dejligt kort, fordi det sætter drømmene om den kommende sommertur i spil, når blikket glider ned langst kysten og finder alle de små elve, der ligger og ser tillokkende ud med de mærkeligste navne, hvor af nogle er genkendelige fra rejsebureauernes hjemmesider.

Tillokkende men også lidt farligt, for tænk nu, hvis man valgte den forkerte elv og blev sat af båden ved et vandløb, der ikke havde den forventede fiskebestand eller ikke egnede sig til det fluefiskeri, som vi gerne vil udøve.

Derfor kære bloglæser:
Ligger du inde med informationer, du vil dele med mig og min rejsefælle Stig, hører jeg gerne fra dig. Skriv en kommentar her på bloggen eller send en mail til hp@kystdage.dk, så kontakter jeg dig.
Som sagt er det det område, man kan sejle til fra Sisimiut, der har vores interesse.