Det er ikke rart, når man har besvær med at komme af med vandet. Det kender jeg kun alt for godt, når man sidder ud i en flydering og trangen melder sig.

Jeg har derfor en stor forståelse for de landmænd, man kunne læse om i Frederiksborg Amts Avis den 5/3. De oplever lige nu, at der står masser af vand på markerne, fordi den frosthårde jord ikke kan tage imod vandet. Resultatet for landmændene bliver, at en del af deres afgrøder går til.

P4 København havde fulgt op på avisens historie og talt med direktør Niels Ravnsborg i Nordsjællands Landbrugsforening, som udtaler: ”Det er et stigende problem, fordi vandløbene ikke er dimensioneret til at modtage alt det her vand”.
(Læs her)

Og her er det så kæden hopper af for mig:

Hvordan kan vandløbets dimensioner og evne til at lede vandet væk være et problem, når vandet ligger oppe på marken og pga frosten netop ikke kan komme ud i åen?

Er det bare fordi direktøren vil bruge enhver lejlighed til at understrege, at der ikke er plads i vandløbene til alt det vand, som falder ned fra himlen.

Her gik man og troede, at vandløb var en stykke natur med den størrelse de nu engang har fra naturens side, men nej, der er tale om noget, der ikke har de rigtige dimensioner.

En klar fejl fra Vorherres side. Hvad har han dog tænk på? 🙂