I dag startede min efterårssæson på kysten, hvor jeg ikke har sat mine ben i to måneder, hvilket må være noget nær ny rekord i fravær.

August har ellers budt på fint fiskeri til de folk, der har haft mulighed for at komme afsted på de få dage, hvor vind og vejr passede til nordkysten, men da fiskemætheden efter sommerens Grønlandtur havde fortaget sig, kom arbejder på tværs med en masse opgaver, der bare skulle klares.

Men i dag var chancen der, og ved 6-tiden stod jeg på stranden ved Liseleje, hvor solen stod op til en kold morgen. En tæt tåge rullede ned oppe fra Melby Skydeterræn og lå lavt ud over vandet.

Der var allerede én mand på revlen, så jeg fortsatte længere ned og fiskede tilbage mod parkeringspladsen. Enkelte mindre ørreder tog fluen, men ellers skete der ikke rigtigt noget denne morgen. En stor pølsetang var i dagens anledning en del af udrustningen, for rygterne havde talt om store forekomster af fjæsing, men den kom ikke i brug, for de stikkende bæster holdt sig heldigvis væk.

Senere på dagen mødte jeg Reinar til grejmarkedet i Frederiksværk, og han kunne fremvise en hånd, der stadig var meget hævet en uge efter, at han havde været i nærkontakt med en fjæsing. En oplevelse jeg gerne overlader til andre, så pølsetangen kommer nok også med næste gang 😉