Jeg har ringet efter Stella en del gange det sidste halve år, hvor hun har været ude af mit liv. Min kone har undret sig og spurgt mistænkelig til, hvem Stella var, og jeg har måttet indrømme, at det var en, jeg holdt af og savnede.

Stella rejste en tur til Jylland helt tilbage i starten af september sidste år. Det var i hvert fald, hvad jeg troede, men det er nu gået op for mig, at hun blev tilbageholdt i en forretning inde i storbyen frem til december, inden hun endelig kom afsted. Men når jeg ringede for at høre til hendes velbefindende, var hun aldrig lige til at træffe, men ville ringe tilbage senere. Det skete dog aldrig, og min tro på, at hun i det hele taget ville vende tilbage, var efterhånden ved at forsvinde.

Men så for et par uger siden var der endelig kontakt igen, og den anden dag kunne jeg hente hende i forretningen. Flot var hun blevet med ny bøjle og frisk line, så i denne uge kører vi den bare ind med Stella her på det kolde Bornholm, hvor det i dag blev til en kort tur ved Gedebakke Odde. Klart vand og store dønninger, men – næsten som forventet – ingen fisk i det kolde vand.