“Glemmer du, så husker jeg det ord for ord”, sang Liva Weel for mange år siden. Jeg har det nærmest modsat: Det kan godt være du husker, men jeg glemmer det hele 😉

Pudsig nok faldt jeg netop i går over en sang, hvis tema var genkendelig, omend det – forhåbentlig – ikke er helt aktuelt de førstkommende år, men ikke kan afvises på lidt længere sigt: “http://www.youtube.com/embed/9yN-6PbqAPM?rel=0

Dagens kysttur var udset til at gå til en af pladserne i Isefjorden. Efter en kold morgen var solen kommet højt på himlen, og da vinden samtidig var svag, valgte jeg at satse på flyderingen og en plads i en lille vig, hvor ørrederne erfaringsmæssigt mødes om foråret for at æde rejer og børsteorm.

Tankerne gik i retning af at huske svømmefødderne og fangstnettet. Pumpen skulle også gerne med, da den ene ponton blev lappet i går, så hvis den nu manglede lidt luft. Solbriller og kasket var også vigtige at få med, den skarpe sol taget i betragtning. Det øvrige grej var jo i bilen efter sidste tur.

45 km og tre kvarter senere nåede jeg frem til pladsen, hvor forholdene så fine ud, omend der var rigelig mange andre på pladsen, men hva’: Jeg kunne jo bare flyde væk fra flokken 😉

Men så var det lige jeg opdagede den detalje, at baljen med waders og støvler ikke var kommet med i bilen.

Nå, det var så den tur. Efter tre kvarter mere i bilen var energien ikke til at drage afsted igen. Måske man skulle få lave en tjekliste til næste gang.