Det er sjældent, det sker: Jeg har ikke været ude at fiske i over én måned!

Årsagen er en kombination af travhed på jobbet og mæthed oven på en intens fiskeuge på Grønland.

Men i dag skulle der så gøres noget ved det, så fra morgenstunden tog jeg turen sydpå til Kyndbyværket ved Isefjorden.
Heldet var med mig, for en kraftig tordenbyge var netop på vej nordpå ud i Kattegat, og jeg fik kun nogle enkelte regndråber. Hvis der er noget, der kan holde mig på land – ud over de før nævnte årsager – så er det tordenvejr. Jeg føler mig som midterpletten i skydeskiven, når jeg står derude i vandet eller ligger i flyderingen, som planen var i dag.

Forholdene var faktisk fine, og jeg fik flyderingen i vandet og fisket en pæn strækning af, men så ikke skyggen af fisk. På tilbagevejen var der et par, der afslørede deres tilstedeværelse, men ikke hvilken art, de tilhørte.

En kajaksejler kom fordi, og vi fik en sludder. Han fortalte, at han havde set adskillige fisk på lavt vand, som blev skræmt, når han kom tæt på dem med kajakken.
Multer, foreslog jeg, men hvem ved: Måske også ørreder.

Når jeg kigger tilbage her i bloggen til september sidste år, kan jeg se, at jeg var ude med flyderingen på næste samme dag, da den var nyindkøbt. Dengang gav det kontakter med flere gode fisk og i tilgift nogle undermålere. Men i dag var der altså ikke noget at hente.

Flyderingen har altså 1-års fødselsdag, og den er faktisk blevet brugt flittigt. Men nu bliver den snart aflastet: Jeg har lagt bestilling ind på en Anderson pontonbåd 🙂