Havet sletter vore spor, men heldigvis har jeg fået glemt nogle her på bloggen, så jeg senere kan vende tilbage og se, hvad 2011 bød på.

Året har dog ikke sat så mange spor, som jeg kunne have ønsket. Dertil har andre opgaver taget for meget tid, og samtidig har det været en af dårligste sæsoner på kysten i de år, jeg har fisket. Jeg tror, man skal helt tilbage til midt i 90’erne for at finde tilsvarende. Dengang havde vi også flere meget kolde vintre i træk, og der er noget, der tyder på, at det har en afgørende negativ indvirkning.

Heldigvis havde jeg en uge på Grønland, som bød på så fint fiskeri, at man kunne leve højt på det flere måneder efter. Lige nu planlægger jeg en ny tur, men det er endnu usikkert, om det lykkes at samle et nyt hold. Ellers peger pilen på Lapland og noget godt tørfluefiskeri efter stalling.

En uges fiskeri på Bornholm i uge 7 er også skrevet i kalenderen, og hus og færge er på plads. De sidste par år har godt nok svigtet på klippeøen, men det har også været fiskeri i hård vinter med vandtemperaturer helt nede på frysepunktet. Som vinteren arter sig lige nu, er der heldigvis ikke udsigt til den form for vinter.

Alle bloglæsere ønskes et godt nytår med masser af gode ture og fangster.