Mange ture er det ikke blevet til denne september måned, ja faktisk var lørdagens tur kun den anden. Den første tur ugen før havde givet kontakt med en enkelt ørred, så det lugtede da lidt af fisk.
Pontonbåden blev sat i vandet i Roskilde Fjord fra morgenstunden. Rino og per var også på pladsen, og de fiskede fra land.
Rino fik hurtigt et par målsfisk. Jeg havde et par forsigtige nap, men så døde det ud.
Nogle minutter ved årene førte mig over til den plads, hvor jeg ugen før havde haft kontakt med fisk, og der gik da heller ikke længe før en fin ørred tog Kobberbassen. Jeg skal nok lade være med at påstå, at det var den samme som ugen før, blot konstatere, at det er en fin plads 🙂

Efterår er jo høsttid, så denne ørred blev høstet, fik et par gok med priesten og kom med hjem til aftensbordet. Det skal bestemt ikke opfattes som en opfordring til at høste uhæmmet af havets frugter, men at tage en eller to ørreder med hjem i ny og næ sætter ikke bestanden på spil, og det er i hvert fald med til at give mit fiskeri mening.

Fisken blev fileteret, saltet og senere stegt på skindsiden, så det blev dejlig sprødt. Forårsløg og gulerødder sauteret i lidt fløde smagt til med lidt sennep og tilsat et bundt dild. Fisken fik lidt rejer med på vejen, samt små ovnstegte kartofler.

Besøgte pladsen igen dagen efter på en kold søndag morgen, hvor nattefrosten havde været på spil. Det var nok ikke årsagen til det dårlige fiskeri, men bortset fra en enkelt undermålet var der ikke noget at komme efter.