I går fik jeg bundet en håndfuld nye fluer og var klar til kysten i dag. Spørgsmålet var så bare, om kysten også var klar til mig.

Målet var Tempelkrogen, og da jeg kom, var der overraskende god plads på parkeringspladserne. Årsagen var dog til at få øje på: Der stod en kraftig vind ind fra sydvest, og vandet var alt andet end klart.

Jeg overvejede at tage nordover langs Eriksholm Skov, men valgte i stedet at hoppe i bilen igen og køre videre til Lammefjordsdæmningen. Her stod valget så mellem syd- eller nordenden. Der var godt med folk begge steder, men valget faldt på den sydlige strækning.

Efter et par timers fiskeri havde hverken jeg eller nogle af de andre på pladsen set eller mærket noget, så jeg valgte at få lidt motion og roede langs dæmningen op til det, der vel med tiden bliver til en lystbådehavn. Jeg mener, at vi begyndte at fiske der for ca. 15 år siden, da de havde lavet de første dele af havnen. De arbejdet fortsat på projektet.

Der var tæt på én meter over normal vandstand, så vadefiskerne havde svært ved at nå de sædvanlige spots. Det gik derimod fint i pontonbåden, og inde i et hjørne i havnen fik jeg først en kontakt, og et par kast senere var der fast fisk, og jeg kunne lande dagens eneste fangst. En blank målsfisk på 44 cm, som kom med hjem og gjorde god fyldest i aftens karryfiskesuppe. Se gerne under Opskrifter i menuen til højre. Den er ganske god smiley